Terugblik bijeenkomst dinsdag 10 maart - ZZPPS
Selecteer een pagina

Dinsdag 10 maart zaten we met zijn allen bij Hillebrand Rijpma. We hadden een officieel gedeelte, namelijk de Algemene Leden Vergadering en aansluitend het verhaal van Hillebrand. Net voor we de bijeenkomst, hoorden we op het nieuws het bericht en het dringende advies van het RIVM om geen handen meer te schudden. Deze boodschap hebben we serieus genomen en er werd geen hand geschud deze avond.

Bijeenkomsten met meer dan 100 personen waren niet meer toegestaan, en daar vielen we ruim onder.

Zondag 15 maart werd de horeca gesloten en deze maatregel geldt in ieder geval tot 6 april. Het is nu nog volstrekt onduidelijk wat het vervolg zal zijn. Maandag 16 april sprak het kabinet ons toe en wordt er een noodmaatregel voor ondernemers gelanceerd waaronder ook zzp’er ondernemers.

Onze volgende bijeenkomst stond gepland voor 14 april bij Marktzicht, echter gezien de invoer van de nieuwe maatregelen van afgelopen maandag, zijn wij genoodzaakt om deze bijeenkomst evenals de geplande bijeenkomst van mei in de Fûgelhelling niet door te laten gaan. De gezondheid van eenieder staat voorop. De workshop van Lucia van Oene en de rondleiding door de Fûgelhelling in combinatie met een Haka workshop zullen op een later moment dit jaar plaatsvinden.

We wachten af wat het RIVM verder zal besluiten de komende dagen/weken. Volg Facebook en onze website voor meer informatie over de komende bijeenkomsten.

Veel wijsheid en gezondheid toegewenst in deze spannende periode.