Focus op Orde - ZZPPS
Selecteer een pagina

Focus op Orde

Christa de Bos

Laat je woon- of werkomgeving jou optimaal ondersteunen, zodat je meer rust, meer energie en meer tijd hebt voor wat jij belangrijk vindt.

Dat is waar ik mijn klanten in begeleid. Dat doe ik door middel van opruim coaching en Feng Shui adviezen.

Als opruimcoach begeleid ik mijn klanten bij het realiseren van een opgeruimde woon- en werkplek. Door middel van één op één coaching help ik mensen om weer overzicht te krijgen, en grip op hun spullen, hun (digitale) administratie, hun taken en hun tijd. En dat levert rust en ruimte op, in huis en hoofd.

Naast het organiseren en op orde brengen van je huis of werkplek, zijn er meer knoppen waar je aan kunt draaien om optimaal te kunnen functioneren.

De omgeving waar je de meeste tijd doorbrengt, heeft veel invloed op hoe je je voelt en hoe dingen gaan in je leven.

In een Feng Shui consult geef ik advies hoe je je huis of werkplek zo inricht dat het een positief effect heeft op wat je wilt bereiken. Door de energie in balans te brengen gaat het weer stromen in gebieden waar het stroef liep, waar je vast zit of waar je vernieuwing of verbetering wilt.

Denk bijvoorbeeld aan je gezondheid, meer kansen in je werk, goede relaties, een goede nachtrust en persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het resultaat is meer ontspanning, je prettig voelen en energie hebben voor de zaken die ertoe doen.

Professional organizer en Feng Shui adviseur
Christa de Bos