Doedels Dierenservice - ZZPPS
Selecteer een pagina

Doedels Dierenservice

Diny Doedel

Ik heb me gespecialiseerd in producten die de lichamelijke en geestelijke gezondheid van huisdieren bevorderen. Zo verkoop ik diverse soorten voeding zoals KVV (Kant en klaar Vers Vlees) en BARF (Bones And Raw Food) voor hond en kat, pellets en noten voor papegaaien en biologisch kippenvoer. Daarnaast heb ik een ruim assortiment supplementen en drogisterijartikelen waaronder homeopathische middelen. Ook heb ik een ruime keuze uit gezonde en natuurlijk gedroogde snacks voor tussendoor.

Verder heb ik nog zeer veel keuze uit diverse merken speelgoed waarvan ik zeker weet dat ze sterk, uitdagend en ontzettend leuk voor het huisdier zijn zoals onverwoestbare ballen en hondenpuzzels. De verschillende hondenpuzzels zijn ook uit te proberen door ze te huren in mijn speel-o-theek voor honden.

In de keuze van de verschillende producten krijgt de klant uitgebreid advies en samen met de klant kijk ik wat het beste voor het huisdier is. Mijn standaard assortiment is voornamelijk gericht op honden en katten en daarnaast op papegaaien en kippen.
Ook is het mogelijk om producten voor andere huisdieren bij mij te bestellen. Al deze producten kunnen aan huis geleverd worden bij mijn klanten in Friesland. Voor klanten buiten Friesland zijn mijn producten beschikbaar via mijn webshop.

Branches: Diervoeding, Dierbenodigdheden

Motto

Een duurzame relatie opbouwen met mijn klant door middel van eerlijk en oprecht advies waarbij het welzijn van het huisdier centraal staat.