Over ZZPPS - ZZPPS
Selecteer een pagina

Over ZZPPS

Netwerken in een vertrouwde sfeer

Elke tweede dinsdag van de maand  is er een netwerkavond. We hebben dan een interessant onderwerp, met presentaties van leden of gastsprekers, een workshop of bedrijfsbezoek. Ook informeren we je over relevante activiteiten in de regio.

Op de zeepkist mag je kort iets vertellen over je bedrijf, product, dienst of een totaal onderwerp. Daarna is er voldoende tijd om gezellig met elkaar te praten.

 

Extra promotie voor je bedrijf

Gratis promotie, wie wil dat nou niet? Als lid van ZZPPS krijg je dat gewoon.

  • Je bedrijf komt op de website zzpps.nl te staan
  • Schrijf je artikel, tips of leuke case voor onze nieuwsbrief ZZP-P.S.
  • Neem deel aan ZZP-Plein, de laagdrempelige beurs voor leden
  • Social-mediaverkeer over verenigingsnieuws en nieuwsbrief maakt je zichtbaar
  • Stap op de zeepkist tijdens de netwerkavond

De drijfveren van ZZPPS

Zzpp’ers verdienen extra aandacht en een speciaal platform. Deze ondernemers voelen zich niet altijd thuis bij hele grote, commerciële clubs. ZZPPS wil zzp’ers uit de regio vooruit helpen door ze met elkaar in contact te brengen. Leden krijgen de kans om hun bedrijf op gelijkwaardig niveau te presenteren, bijvoorbeeld tijdens de speciale beurs.

Sinds 2014 is ZZPPS een groeiende vereniging voor en door ondernemers, Alle leden mogen bijdragen aan de activiteiten van de club,  Over de officiële gang van zaken lees je meer in de statuten en huisregels.

 

ZZP-Plein is een uniek beursplein

Als extra podium organiseert ZZPPS de toegankelijke beurs voor zzp’ers en kleine bedrijven. Het biedt je de kans om tegen lage kosten op een gevarieerde, gemoedelijke beurs te staan. Samen presenteren we de bedrijvigheid in de regio aan bezoekers. Alle leden zijn welkom om mee te doen.

Naast de beursdeelnemers zijn er zijn bovendien workshops en rondetafelgesprekken over actuele onderwerpen. Het is een afwisselende, gezellige dag die we samen organiseren en promoten.