Over ZZPPS - ZZPPS
Selecteer een pagina

Over ZZPPS

Netwerken op een laagdrempelige manier in een luchtige sfeer

Elke derde dinsdag van de maand is er een informele netwerkavond van de ZZPPS. Deze vindt plaats in Café Marktzicht. De avonden worden heel divers ingevuld. De ene keer is er de gelegenheid om ongedwongen bij te kletsen of juist elkaar te leren kennen, een andere keer komt er een interessante spreker en een aantal keren per jaar is er een leuke activiteit.

De communicatie verloopt via nieuwsbrieven en een Whatsappgroep waardoor er korte lijntjes zijn tussen de leden onderling.

Voel je welkom om een keer kennis te komen maken. De eerste keer is altijd gratis. Bevalt het goed? Je word al lid voor slechts €60 per jaar. Je bent altijd lid voor een heel kalenderjaar. Het lidmaatschap moet voor 1 december worden opgezegd.

Voordelen van het lidmaatschap van de ZZPPS:

  • Jouw bedrijf wordt vermeld op de website van de ZZPPS met daarbij een stukje inhoudelijke tekst over jouw bedrijf wat je zelf aanlevert.
  • Je leert collega zzp’ers kennen uit de omgeving van Drachten.
  • Je doet inhoudelijke kennis op mbt het zzp’er zijn door de interessante sprekers die we uitnodigen.

Volg ons op FB of LinkedIn

Extra promotie voor je bedrijf

Gratis promotie, wie wil dat nou niet? Als lid van ZZPPS krijg je dat gewoon.

  • Je bedrijf komt op de website zzpps.nl te staan
  • Schrijf je een artikel, tips of leuke case voor onze nieuwsbrief ZZP-P.S.
  • Social-mediaverkeer over verenigingsnieuws en nieuwsbrief maakt je zichtbaar

De drijfveren van ZZPPS

Zzp’ers verdienen extra aandacht en een speciaal platform. Deze ondernemers voelen zich niet altijd thuis bij hele grote, commerciële clubs. ZZPPS wil zzp’ers uit de regio vooruit helpen door ze met elkaar in contact te brengen. Leden krijgen de kans om hun bedrijf op gelijkwaardig niveau te presenteren.

Sinds 2014 is ZZPPS een groeiende vereniging voor en door ondernemers, Alle leden mogen bijdragen aan de activiteiten van de club,  Over de officiële gang van zaken lees je meer in de statuten en huisregels.