Over ZZPPS - ZZPPS
Selecteer een pagina

Over ZZPPS

Netwerken in een vertrouwde sfeer

Elke tweede dinsdag van de maand is er een informele netwerkavond. Je praat weer bij met je zzp-collega’s of misschien kom je voor het eerst de sfeer eens proeven. Je hoort kort het verengingsnieuws en je mag tijdens een algemene netwerkavond even het woord nemen voor jouw nieuws, vragen of ideeën.

Ieder kwartaal is er een speciaal programma met bijvoorbeeld een gastspreker, een bedrijfsbezoek of een presentatie van een van de zzpps-leden. Vaste prik zijn de nieuwjaarsborrel en de zomeractiviteit.

De aankondiging van de bijeenkomsten vind je op de website en op Facebook.

 

Extra promotie voor je bedrijf

Gratis promotie, wie wil dat nou niet? Als lid van ZZPPS krijg je dat gewoon.

  • Je bedrijf komt op de website zzpps.nl te staan
  • Schrijf je een artikel, tips of leuke case voor onze nieuwsbrief ZZP-P.S.
  • Social-mediaverkeer over verenigingsnieuws en nieuwsbrief maakt je zichtbaar

De drijfveren van ZZPPS

Zzp’ers verdienen extra aandacht en een speciaal platform. Deze ondernemers voelen zich niet altijd thuis bij hele grote, commerciële clubs. ZZPPS wil zzp’ers uit de regio vooruit helpen door ze met elkaar in contact te brengen. Leden krijgen de kans om hun bedrijf op gelijkwaardig niveau te presenteren.

Sinds 2014 is ZZPPS een groeiende vereniging voor en door ondernemers, Alle leden mogen bijdragen aan de activiteiten van de club,  Over de officiële gang van zaken lees je meer in de statuten en huisregels.