In het zonnetje: Wia Oost van Touch of Style - ZZPPS
Selecteer een pagina

Mijn naam is Wia Oost, mijn bedrijf heet Touch of style, wat leuk dat ik deze maand in het zonnetje mag staan, want als Imagocoach vind ik het
fantastisch om mensen stralend zichtbaar te maken.

Herken je dit? Je vindt het spannend om zichtbaar te zijn, je hebt een angst om door de mand te vallen, je bent bang om niet goed genoeg te zijn. Je cijfert je zelf vaak gemakkelijk weg, maar staat wel altijd klaar voor die ander?

Hoe zou het zijn als jij vol zelfvertrouwen voor die grote groep durft te staan en daarbij echt overtuigd bent van je eigen kwaliteiten. Of hoe zou het zijn als je nog meer kunt betekenen voor die ander waarbij je mensen nog blijer maakt dan je nu al doet.

Na een stralend zichtbaar advies ken je jouw allergrootste kwaliteiten en leer je hoe je deze zichtbaar maakt in je online en offline uitstraling. Je gaat met meer zelfvertrouwen aan het werk en staat vol overtuiging in je kracht. Hierdoor ben jij van nog meer waarde voor jouw klant en iedereen die je lief is.

Het liefst help ik professionals in zorg en onderwijs om meer zichtbaar te worden waardoor ze van nog meer betekenis kunnen zijn voor hun patiƫnten en klanten. Ze worden meer gezien, gehoord en gewaardeerd om wie ze zijn.

Ken jij iemand die altijd klaar staat voor een ander, maar zichzelf nogal gemakkelijk vergeet? Of wordt het nu toch echt wel eens tijd voor JOU? Neem contact op met info@touchofstyle.nl

Graag geef ik het zonnetje door aan Jaap van der Meer.