In het zonnetje: Ronald van der Molen - ZZPPS
Selecteer een pagina

Ik ben Ronald van der Molen 54 jaar en 30 jaar zelfstandig ondernemer. Het afgelopen jaar is voor veel ondernemers een wel heel bijzonder jaar geweest en het valt niet mee om echt te ondernemen.

Ikzelf ben onder normale omstandigheden altijd bezig met het bedenken en uitvoeren van activiteiten die misschien niet altijd horeca gerelateerd zijn maar wel heel leuk zijn om niet te doen.

Met name op het vlak van kunst en cultuur heeft mijn bedrijf door de jaren heen wel een naam opgebouwd. Ook het samen met andere mensen bedenken en uitvoeren van projecten met name op cultureel gebied vind ik erg leuk om te doen.

Het café wordt dan vaak als broedplaats gebruikt en gezien van vaak goede ideeën en dat is voor mij wel de leukste kant van mijn werk. In een gebouw wat wars is van de nieuwste horeca treds wel de nieuwe dingen bedenken en uitvoeren. Dit kan samen met Tryater georganiseerde toneelvoorstelling op zo’n 40 vierkante meter of een pop up galerie waar bevriende kunstenaars hun werk tentoonstellen.

Maar ook een keer per maand ZZPPS waar ondernemers in een ongedwongen sfeer bij elkaar komen. Persoonlijk heb ik tijdens de lockdown dankzij leden van ZZPPS toch een andere wending genomen in mijn leven alleen dat was het lidmaatschap al wat waard!!