In het zonnetje: Lucia van Oene - Travel Counsellor - ZZPPS
Selecteer een pagina

Leden van ZZPPS verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Vandaar de nieuwe rubriek ‘in het zonnetje’. Zie het als een doorgeefsysteem. Een bepaald lid zet een ander lid in het zonnetje.

Lucia van Oene – Travel Counsellor bijt de spit af.

Mijn naam is Lucia van Oene en ik ben Travel Counsellor, oftewel persoonlijk reisadviseur. Met mijn kennis van en passie voor reizen help ik jou verder om jouw ultieme reisbeleving te creëren. Hoe doe ik dit? Persoonlijke aandacht. Ik kom bij de mensen thuis of heb telefonisch persoonlijk contact met ze om de reiswensen te bespreken. Zo kan ik op maat een mooie reis samenstellen helemaal ingericht naar jouw wensen!

Wat mij van het traditionele stenen reisbureau onderscheid is dat ik aandacht heb voor jouw reisbehoefte, daarin adviseer ik met mijn kennis en kunde uit de reisbranche, nét dat stapje extra zet en wanneer jij je prachtige reis aan het maken bent 24/7 bereikbaar ben om jouw verder te helpen.

Het fijne is ook nog dat jouw reis gewaarborgd is door de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds! Je vakantie begint al zodra je contact met mij opneemt!

Omdat ik de eer heb om in het zonnetje te mogen staan, wil ik graag een mede ondernemer in het zonnetje zetten voor de aankomende periode: Jan Tibbesma van Tibbesma Fotografie.