In het zonnetje: Jan Tibbesma - ZZPPS
Selecteer een pagina

Oog voor detail

Niets brengt een boodschap of gevoel beter over dan foto’s. Dat geldt voor bijzondere privégebeurtenissen. Maar meer dan ooit ook voor de zakelijke markt. Want mensen willen zich online kunnen oriënteren en direct kunnen kopen. Dat vraagt om perfecte beelden. Met de juiste sfeer, detaillering en een professioneel niveau.

Het maken van de juiste beelden is en blijft vakwerk. Ik ben al 8 jaar actief als professioneel fotograaf. Voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren. Daarbij lever ik o.a. andere beelden voor brochures, websites, webshops, advertenties en maakt zakelijke portretfoto’s. Maar ook maakt ik groepsfoto’s van gezinnen of families. Meestal is dit op locatie, maar als er een studio is kan het daar ook.

Hoe verschillend deze categorieën ook zijn, ze hebben een duidelijke overeenkomst: Het succes wordt altijd bepaald door de juiste apparatuur, een prettige sfeer en een oog voor detail. De kracht van een foto wordt bepaald door kleine dingen. Dat komt door mijn voorliefde voor macrofotografie. Deze fascinerende techniek brengt de kleinste dingen op groot formaat haarscherp in beeld. Die leerde mij dat schoonheid in kleine dingen zit en op details te letten. Dat levert uiteindelijk de mooiste, meest sprekende foto’s op.

Digitaal, op fotopapier of canvas, ik lever het allemaal.

Graag geef ik het zonnetje door aan Patrick Scheers van LichtSinnich.