In het zonnetje: Christa de Bos - Focus op Orde - ZZPPS
Selecteer een pagina

Mijn naam is Christa de Bos, ik ben professional organizer en opruimcoach bij Focus op orde. Ik woon in Joure met mijn vriend Ruud en onze kinderen, een zoon van 17 en een dochter van 14 jaar.

Na 22 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid en ben ik in  2017 begonnen als gediplomeerd professional organizer op de zakelijke en particuliere markt. Onder de naam Focus op orde help ik iedereen die behoefte heeft aan meer grip op spullen, (digitale) administratie, tijdbesteding, taken en agenda.

Wanneer kun je mijn hulp inschakelen:

  • Als je als ondernemers door de bomen het bos niet meer ziet, achter de feiten aanholt, een overvolle mailbox hebt, en geen lege plek in je agenda meer hebt. Ik kijk mee naar je werkwijze en help om overzicht en structuur aan te brengen en om realistisch en effectief te plannen. Zo komt er weer overzicht en dit zorgt voor tijdwinst. Tijd die je overhoudt om leuke dingen te doen, om niet meer te hoeven overwerken, om taken af te ronden die belangrijk zijn. Kortom: minder werkdruk en meer werkplezier.
  • Als je als particulier thuis last hebt van chaos. Chaos doordat er teveel spullen zijn, chaos in je financiële situatie doordat je administratie niet op orde is, chaos in je dagindeling doordat je teveel taken op je bordje hebt. Er ontstaat onrust en wanorde, niet alleen in huis maar ook in je hoofd. In één op één begeleiding help ik met tips, adviezen en ondersteuning om je woonomgeving weer snel onder controle te krijgen. Je houdt altijd zelf de regie, ik help bij het maken van beslissingen, je spullen een logische plek geven zodat je je weer fijn kunt voelen in je eigen huis.
  • Als je vanuit de WMO een PGB of Zorg in Natura ontvangt en dit wilt inzetten om begeleiding te krijgen bij het opruimen en (re)organiseren van je huis en het opzetten of ordenen van hun administratie. Soms raak je het overzicht kwijt door ziekte of ouderdom, door een diagnose als bijvoorbeeld ADHD, door een ingrijpende gebeurtenis zoals een echtscheiding, de geboorte van een kind, of ‘gewoon’ een vol en druk leven.
  • Je bent bij mij aan het goede adres als je iemand zoekt die meedenkt en mee werkt. Ik hou van simpele oplossingen en kleine veranderingen die een groot verschil kunnen maken.

Wil je meer weten? Je vindt me op www.focusoporde.nl of je kunt me bereiken op 06 15537718.

Leuk dat ik in het zonnetje mocht staan! Ik geef graag het zonnetje door aan Jan Draaisma van Draaisma Rescue Training.