In het zonnetje: Bonne Veenstra - ZZPPS
Selecteer een pagina

Maandelijks zetten we één van de leden van ZZPPS, de netwerkorganisatie voor ZZP-ers, in het zonnetje. Lees hier alles wat je wilt weten over Bonne Veenstra van BT Assurantiën.

Mijn naam is Bonne Veenstra en vanaf 1997 ben ik zelfstandig hypotheek- en verzekeringsadviseur. Tot op de dag van vandaag doe ik dit met erg veel plezier. Mijn klanten probeer ik het beste advies te geven. Tijdens een gesprek vind ik het belangrijk dat er een goede klik is en dat mijn klanten zich prettig voelen tijdens een gesprek. Na een kennismaking doe ik mijn uiterste best om de markt te verkennen en voor mijn klanten het beste product en daarbij passende bank of verzekeraar te zoeken. Ik ben volledig vrij in bank- en verzekeringskeuze en mijn uitgangspunt is een tevreden klant. Zoals gezegd doe ik mijn financieel werk met erg veel plezier.

Naast mijn advieskantoor hou ik mij bezig met iets compleet anders. Doordat ik zelf in een houten woning woon hecht ik erg veel waarde aan de kwaliteit van de verf waarmee zo’n woning wordt geverfd en heb een kanaal ontdekt om deze verf zelf te importeren. Dit doe ik vanaf 2011 en heb al vele liters mogen leveren aan houten woning bezitters. Tegenwoordig ook veel mensen die een schutting of tuinhuis willen verven. Veelal adviseer ik het Scandinavische merk Jotun en aangezien ik de goedkoopste van Nederland en de allerbeste verf verkoop ben weten velen mij te vinden.

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar leuke producten voor de handel en reis ervoor door heel Europa. Beetje een omgekeerde marskramer. Noem het zakendoen of noem het hobby maar ik vermaak me altijd als ik op reis ben. Soms levert het wat op en soms ook niet. In ieder geval vaak een mooi verhaal op een feestje. Mijn hypotheek- en verzekeringswerk gaan tijdens mijn reizen altijd door want telefoon en laptop gaan altijd mee.

Voor wat betreft de ZZPPS hoop ik dat het tij gaat keren en dat we weer spoedig een fysieke bijeenkomst kunnen organiseren. Voor diegene die ons niet kent en zzp-er is en eens kennis zou willen maken dan mag er een pb naar mij worden gezonden of een mail naar bestuur@zzpps.nl. Nu nog online maar dat zal ongetwijfeld weer anders worden.
In februari is weer een zonnetje nodig en ik denk dat hierbij ons lid Patrick Scheers van LichtSinnich een lichtje kan laten schijnen over de toch nog wel donkere februarimaand.