In het zonnetje: Anne-lys van Ondernemen met Flow - ZZPPS
Selecteer een pagina

Geloof jij dat je alles kunt bereiken wat je wilt bereiken? Ik wel. En waarom? Omdat ik het dagelijks meemaak. Als iets niet linksom lukt, dan lukt het wel rechtsom.

Ik ben Anne-lys Herder, 32 jaar en eigenaar van de leuke onderneming Ondernemen met Flow. Op 2 jarige leeftijd is bij mij de handicap Cerebellaire Ataxie vastgesteld. Volgens de artsen zou ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Het liefst zat ik als verlegen grijs muisje stil in een hoekje. Maar ik moest door. En met al mijn doorzettingsvermogen heb ik wel leren fietsen en loop ik als een tierelier. Ik heb twee voltooide HBO-studies, een wereldreis gemaakt en vond zes jaar terug de liefste man van de wereld. Inmiddels hebben we een gezonde dochter en is de tweede op komst.

Van je shit je hit maken

Kortom: Ik heb van mijn shit mijn hit gemaakt.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, dus ook jij, zijn eigen shit heeft. Het is de ballast die je meeneemt in je levensreis. Juist deze ballast maakt je uniek en zorgt ervoor dat je een magneet voor klanten bent. Dat blijkt. Bij iedereen die ik help.

Elke. Keer. Weer.

Dat is dus ook wat jou uniek maakt. Als je dit stukje laat liggen, loop je steeds tegen dezelfde barrières aan. Je kunt wel denken dat het aan je acties ligt, maar je mindset moet wel in lijn zijn met die acties. Door de manier waarop ik in het leven sta, krijg ik mensen over dat dooie punt heen. Vraag me niet hoe het komt, maar het lukt.

Mijn missie

Het is mijn missie om jou vol zelfvertrouwen, focus, rust, energie, power en flow moeiteloos te laten ondernemen. Dat je een magneet wordt voor alles wat je aan wilt trekken, juist omdat je helemaal jezelf en authentiek bent. Samen zetten we jouw steengoede fundering neer die elke uitdaging aan kan.

Jij gaat je dromen bereiken omdat je precies weet wat je wilt. Je gaat staan voor wat je waard bent. Dat gaat echt niet van de ene op de andere dag. Het is een kwestie van de juiste stappen zetten. In je mindset, persoonlijke ontwikkeling en onderneming. Je zult moeten investeren in jezelf. Maar deze investering krijg je dubbel en dwars terug. Ondernemen wordt zoveel leuker. Je komt in de flow terecht en trekt alles aan wat je aan wilt trekken.

Je mindset is echt de basis hier in. Geloof in jezelf. Vertrouw er voor de volle 100% op dat het jou gaat lukken. hiermee kom je in je kracht en kun je de hele wereld aan.

Regelmatig geef ik workshops, lezingen en kun je bij mij terecht voor het programma moeiteloos ondernemen. Op 21, 22 en 23 april organiseer ik de 3-daagse naar Ameland voor meer omzet, vrijheid en het behalen van je dromen. Mijn website geeft je meer informatie hierover.

 

Ook ik geef dit zonnetje door, aan Christa de Bos.