In het zonnetje: Anja van Renselaar - ZZPPS
Selecteer een pagina

Als ouder wordt er veel van je gevraagd. Je bent het centrale middelpunt van het gezin en hebt daarnaast op je werk ook nog ambities. “De ballen in de lucht houden”. “Het gaat zijn gangetje” zijn teksten die ik vaak hoor. Maar is dat ook genoeg om écht gelukkig te zijn?

Wie ben ik?
Ik ben Anja van Renselaar eigenaresse van de Gelukkige Ouder. Ik woon in Drachten samen met mijn man en kinderen Esmée van 9 jaar en Seppe van 4 jaar. Binnen de Gelukkige Ouder coach ik ouders om het geluk in zichzelf terug te vinden. De Gelukkige Ouder is ontstaan door mijn eigen ervaring als werkende moeder. Voor de komst van mijn kinderen was ik erg gericht op een “goede” carrière. Dit veranderde helemaal
na de komst van mijn dochter. Een carrière vond ik niet meer belangrijk. Op dat moment bestond naast mijn werk alleen nog maar mijn gezin.

Ik dacht dat dat op die manier zo hoorde. Op een gegeven moment merkte ik dat ik steeds minder goed in mijn vel ging zetten. Hierdoor reageerde ik op een negatieve manier naar mijn partner en kind en had ik weinig energie. Ik gaf vooral mijn omgeving de schuld in plaats van mijzelf.

Mooie inzichten
Tot ik op een gegeven moment het inzicht heb gekregen dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn geluk. Dat als ik vooral voor mezelf kies en op een andere manier naar de wereld kijk ik gelukkiger wordt. Dat als ik positiever ga denken en reageer, ik mijn omgeving kan inspireren dit ook te doe. Als ik zelf op een positieve manier in het leven sta mijn kinderen positiever kan opvoeden. Het geluk in jezelf vinden!

Ik coach ouders om ook het geluk in zichzelf te vinden, zodat kinderen in al hun puurheid kunnen opgroeien. Dit doe ik door 1 op 1 coaching waarbij we gezamenlijk kijken naar jou uitdagingen. Gezamenlijk gaan we ontdekken wat jou “kernwaarden” zijn zodat je het geluk in jezelf terug kan vinden.

Daarnaast ben ik kindertolk. Onze kinderen weten vaak beter wat er met ons aan de hand is dan wij zelf. Je kind wil namelijk dat jij ook gelukkig bent. Dit maken ze ons duidelijk door een bepaald gedrag en lichamelijke klachten. Als jij in staat bent om te luisteren naar de boodschap van je kind, dan kan je kind loslaten waar hij/zij zich zorgen over maakt.

Heb jij het gevoel dat er meer is dan ‘het zijn gangetje laten gaan’ en wil jij:Het geluk in jezelf terugvinden?

  • Meer zelfvertrouwen krijgen?
  • Een betere balans?
  • Uit de vicieuze cirkel van hectiek stappen?
  • Rust & Evenwicht krijgen?
  • Weten welke boodschap jou kind voor jou heeft?
  • Een Gelukkige Ouder zijn!

Dan kan ik je helpen!
Kijk op mijn website voor meer informatie of maak direct een afspraak via 06 264 228 874 of via mail anja@degelukkigeouder.nl

Ik vind het erg leuk om in het zonnetje te hebben gestaan, waarvoor dank. Ik wil het zonnetje graag doorgeven aan Theo Epema van Adkando