Netwerkavond en workshop - ZZPPS
Selecteer een pagina
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/05/2019
19:30 - 22:30

Locatie
Marktzicht

Categorieën Geen Categorieën


Tijdens deze netwerkavond bij De Marktzicht in Drachten hebben we interessante workshops van Jaap van der Meer en Belinda Scholten. Inloop tussen 19.30 – 20.00 uur.

De eerste workshop van Jaap heeft als titel:  “Hoe ga je om met klanten die korting willen” evt. aangevuld met nog andere ondernemerszaken.

 

Belinda Scholten vertelt over het misterie van het vrouwenbrein.

In deze Masterclass krijg je inzicht de wondere wereld van het vrouwenbrein. Hoe hormonen en het brein de vrouw belemmeren om voluit te leven.

Bij een man is na een traject van persoonlijke ontwikkeling over het algemeen een blijvende verandering te merken. Vrouwen daarentegen vallen na een euforische periode vaak weer terug in het oude onbewuste patroon. Dit komt doordat het vrouwenbrein anders functioneert. Tijdens deze Masterclass krijg je inzichten in dit functioneren. Iets dat we al op de basisschool hadden mogen leren. Het wordt namelijk gelijk duidelijk hoe het komt dat vrouwen vlammend kunnen reageren op kleine opmerkingen en waarom het lang duurt dat emoties weer afgezakt zijn. Door te weten hoe dit komt is er gelijk al meer begrip en kun je makkelijker met je zelf of de vrouwen in je leven omgaan.

Wil jij nu eindelijk te weten komen hoe het raadsel van de vrouw in elkaar zit? Dan mag je deze masterclass niet missen!! Kom te weten hoe je de patronen in jezelf en/of je relatie definitief kunt doorbreken.

Deze masterclass wordt aangeboden van Belinda Scholten. Zij is Creatrix® Transformologist®, NLP practitioner, Praktijk opleider Zorg en Welzijn, Reconection Foundational Practitioner, Medisch Analist en Schoonheidspecialist.

Als Creatrix® Transformologist® heeft al vele vrouwen mogen begeleid om af te komen van Schuldgevoel, schaamte, niet goed genoeg voelen, afhankelijkheid, ongelijkwaardigheid en nog veel meer. Dit doet zij aan de hand Masterclasses, trainingen en vooral individuele
trajecten. Haar analytische brein, kennis en oprechte betrokkenheid zijn de ideale combinatie om jouw op liefdevolle doch duidelijke wijze jouw onbewuste overtuigingen te spiegelen en te helpen opruimen.